Pursaklar Anaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, bireysel farklılıkları benimseyerek, çağdaş dünyaya ayak uydurabilen, yeniliklere açık, geleceğe güvenle bakan, sanatsal ve sportif faaliyetlerde kendini ifade edebilen, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktadır.

Misyon: Milli Eğitimin ve okul öncesi eğitimin ilke ve amaçları doğrultusunda, insanlara sevgiyle yaklaşabilen, kendisiyle barışık, kendine güvenen çağa yön verebilen, lider bireyler yetiştirmek.

Saatler: 08:00-12:45 13:00-17:45
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Öğlen grupları için yeterli talep olursa servis vardır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://pursaklaranaokulu.meb.k12.tr

Adres - AYYILDIZ MAH. MİTHATPAŞA 1 SK. GOCMENEVLERI CAMII BLOK NO 9 İÇ KAPI NO PURSAKLAR / ANKARA

Yerleşim Yeri - Ayyıldız mah. Mithatpaşa sk. No: 9 Pursaklar/ANKARA

Ulaşım Sıhhiye Köprüsünden EGO 437-439 nolu araçlarından birine binilirek Ayyıldız Pazar Alanı durağında inilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezinde bulunmaktadır. İl merkezine 9 km mesafededir.